Επίσκεψη στο ΚΕΠΕΑ – Γ και Δ τάξεις

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης και της Δ Τάξης την Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 επισκέφτηκαν το ΚΕΠΕΑ Σύρου και συμμετείχαν στο πρόγραμμα οάσεις σκοτεινών & ήσυχων ουρανών.

Meet the Violins

Την Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης συμμετείχαν σε παρουσίαση κλασικής μουσικής.

eTwinning Κινητικότητα στην Ελλάδα

Την εβδομάδα 15 – 19 Μαΐου 2023 το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου είχε τη χαρά να υποδεχτεί μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Tina Pesaro από το Castel San Giovanni της Ιταλίας, στο πλαίσιο κινητικότητας του eTwinning έργου με τίτλο «Pathways for Life extended». 

Λιβάδια Ποσειδωνίας

Την Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την Ποσειδωνία (Posidonia oceanica).

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας

Το σχολικό έτος 2021 – 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου συμμετείχαν στο έργο eTwinning με τίτλο “Η Αλίκη στη Χώρα των Δεξιοτήτων” σε συνεργασία με τη Δ Τάξη του 16ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Digital Heritage Architect

Στο πλαίσιο της δραστηριότητας It’s raining rocks η οποία διακρίθηκε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό STEM Professionals Go Back to School 2021, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ Τάξης (2020 – 2021) είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Μηχανικό κ. Παύλο Χατζηγρηγορίου.

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω