Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου

Eνόψει της επανέναρξης της διά ζώσης λειτουργίας των σχολείων τη Δευτέρα 10.05.2021, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο συνημμένο ΦΕΚ Β/ Τ 1825/5-05-2021, ισχύουν τα εξής:

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Από την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 μέχρι την Παρασκευή, 26 Μαρτίου το σχολείο θα λειτουργεί με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που καταρτίστηκε τον Νοέμβριο.

Αναστολή Λειτουργίας Σχολείου

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει σταλεί στο email όλων των γονέων.

Επιστημονική Τηλεημερίδα

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την επιστημονική τηλεημερίδα που διοργανώνει το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων, με θέμα: «Ενδυναμώνοντας Εκπαιδευτικούς, Μαθητές και Γονείς βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας» Εισηγητές: Σοφία Μπαχαράκη, Παιδοψυχίατρος Θέμα: «Αγχογόνοι παράγοντες στο σχολείο» Αθανάσιος Πασπάτης, Ψυχίατρος Θέμα: «Πανδημία και ψυχική εξουθένωση» Στεφανία Παπαδάκη, […]

Εκδήλωση για το Ασφαλές Διαδίκτυο ΙΙ

Το Δημοτικό Σχολείο Άνω Σύρου, τα Ράλλεια Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Πειραιά, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής σε συνεργασία με το EUROPE DIRECT του Δήμου Ναυπλιέων και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω