Εκδηλώσεις για 28 Οκτωβρίου 2019

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή, 25-10-2019, στις 8.15 π.μ., θα πραγματοποιηθεί  στο σχολείο η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η γιορτή θα τελειώσει περίπου στις 9:30 π.μ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων θα έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες. Η μετακίνηση με τα λεωφορεία το πρωί θα γίνει κανονικά με επιστροφή από το σχολείο για το Κίνι στις 9.30. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Την Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, τα παιδιά των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων θα βρίσκονται στο πάνω τέρμα της  Άνω Σύρου, στις 8:45 π.μ., με τα ρούχα της παρέλασης, για να πάνε μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου για τη δοξολογία και την κατάθεση των στεφάνων.

Στις 11:00 π.μ. οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται πίσω από το Δημαρχείο της Ερμούπολης, απ? όπου ξεκινάει η παρέλαση στις 11:30 π.μ.

Μετά την παρέλαση οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να παραλάβουν τα παιδιά από την πλατεία Κουτσοδόντη. Στις 28/10 δε θα υπάρχει μετακίνηση με σχολικό λεωφορείο.

 

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Τα φουλάρια της παρέλασης να επιστραφούν καθαρά μέχρι τις 08/11/2019. Μαζί τοποθετείστε ένα χαρτάκι με το όνομα του παιδιού.

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου
Άρθρα δημιουργήθηκαν 138

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω