eTwinning School Label 2021 – 2022

Το σχολείο μας είναι ένα από τα 77 σχολεία σε όλη την Ελλάδα στα απονεμήθηκε η ετικέτα eTwinning School για τα έτη 2021 – 2022. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση μιας και το σχολείο μας αναλαμβάνει μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει να προωθήσει τις αξίες του eTwinning.

Με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning, το eTwinning αναγνωρίζει και επικροτεί τη συμμετοχή, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο μεμονωμένων μελών του eTwinning, αλλά και ολόκληρου του σχολείου, όπου ομάδες εκπαιδευτικών συνεργάζονται και ενσωματώνουν το eTwinning στις πολιτικές, την πρακτική και την επαγγελματική ανάπτυξη του σχολείου με τη στήριξη της διοίκησής του.

Τα Σχολεία eTwinning αναγνωρίζονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ως πρότυπα για το eTwinning, προάγουν ενεργά τις αξίες και την παιδαγωγική του eTwinning, αποτελούν σημείο αναφοράς για την τοπική κοινότητα και διαμορφώνουν ένα δίκτυο ηγετικών σχολείων που εμπνέουν τη μελλοντική εξέλιξη της δράσης. Επίσης, χαίρουν υψηλής προβολής σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο και έχουν τη δυνατότητα να επιδεικνύουν την Ετικέτα eTwinning που απέσπασαν στο διαφημιστικό και ενημερωτικό τους υλικό . Τέλος, αναγνωρίζονται ως ηγέτες στην/στις:

  • Ψηφιακή πρακτική
  • Πρακτική ψηφιακής ασφάλειας
  • Καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις της παιδαγωγικής
  • Προώθηση της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού
  • Προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με προσωπικό και μαθητές

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου
Άρθρα δημιουργήθηκαν 187

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω