Περιβαλλοντική Δράση του Συλλόγου Γονέων

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου διοργανώνει δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αλλά και σύνδεσης του Σχολείου με την κοινότητα.

Προσκαλούμε όλους τους  γονείς με τα παιδιά σας, να συμμετέχετε στην προσπάθεια εξωραϊσμου της περιοχής μας. Ας δείξουμε μέσα από μια ομαδική δράση στα παιδιά μας το καλό παράδειγμα, πως να αγαπούν, να σέβονται και να φροντίζουν τη φύση και την περιοχή τους.

Το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου θα παρέχει σακούλες, γάντια και ειδικές χτενες-σκουπες, καθώς και ένα βοηθητικό προσωπικό για να συνδράμει το έργο μας. Το τμήμα Μικρών Εργων της Τεχνικής Υπηρεσίας θα παρέχει χρώματα για να ομορφυνουμε κάποια βατά σημεία του χωρου. Καποιες τάξεις ήδη με την καθοδήγηση του διευθυντή και των εκπαιδευτικών τους, ετοιμάζουν ομαδικές αφισούλες με ζωγραφιές και κανόνες ορθής χρήσης, ώστε να αναρτηθούν στον περιβαλλοντα χωρο, προς ευαισθητοποίηση των επισκεπτων.

Μην ξεχάσετε μάσκες, μακρυά παντελόνια και κλειστά παπούτσια και σας περιμένουμε μαζί με τα παιδια στην περιβαλλοντική γιορτούλα μας!

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 στην Πηγή στον Άγιο Αθανάσιο, στην Άνω Σύρο ραντεβού στις 18.00 στην αρχή του πλακόστρωτου μονοπατιού, κάτω από τον Μύλο.

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου
Άρθρα δημιουργήθηκαν 186

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω